Menu Sluiten

Wij zijn

Restaurant Bleu

Welkom bij Restaurant Bleu.

Duurzaam & milieubewust

Bleu werkt met duurzame producten, waar het kan biologisch en verder zo veel mogelijk milieubewust. We betrekken ons vlees bij de ‘Biologische Slagerij’ uit de Bussumerstraat te Hilversum en de vis van visserij die uitsluitend aan duurzame vangst doet.

Onze slager is behalve bevlogen en betrouwbaar, al ruim 30 jaar biologisch werkzaam. Naast de kritische zoektocht ‘met welke boeren werk je samen en werken deze vanuit hun hart?’ wordt de hele keten gecontroleerd door SKAL (Bio certificaat). SKAL maakt het grote onderscheid, omdat het garandeert dat je met echte biologische producten te maken hebt en niet met een marketingtechnisch opgeleukt item. Biologische producten komen van boerderijen die letterlijk vanuit de bodem werken. Deze boeren zorgen allereerst voor hun grond;  een rijk bodemleven met daardoor goede vruchtbaarheid. Zo’n bodem geeft gezonde  gewassen. Sterk en vol leven, onze boeren werken met de natuur mee. De dieren op deze boerderijen zijn compleet opgenomen binnen dit biologische systeem. Ze worden gehouden naar hun aard, goed gevoed en goed geleefd.
Het mooie is dat je met dit vlees als slager, chef of thuis in de keuken niet anders kan dan er respectvol mee omgaan: mooie pure bereidingen en zorgvuldig koken. Het is een plezierig voorrecht hiermee te mogen werken.

Bleu kiest voor de mooiste producten. Wij willen u verrassen met spannende creaties en deze aanbieden in een ontspannen ambiance waar u kunt genieten van onze zaligheden.
Dat proef je!

U kunt ons vinden in het karakteristieke pand aan de Vaartweg 7 in Hilversum dat stamt uit 1900.

Wij van Bleu zien u graag tegemoet voor een plezierige avond.

Bjӧrn Kappert
Patron cuisinier

Passie voor eten

Ontspannen

Duurzaam

Actie

Wij accepteren maximaal één actie per bezoek. Diner cadeaubonnen zijn niet geldig i.c.m. een actie

Zacht, zuiver & puur

Werken bij Bleu

enthousiaste en gemotiveerde medewerker

Medewerker Bediening (PT & FT)

Wij zijn per direct op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde medewerker bediening parttime. Heb jij relevante horeca ervaring, ben je flexibel en kan je ook in het weekend werken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Gezocht profiel

  • Overzicht houdend vermogen
  • Teamplayer
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Stressbestendig
  • Leergierig
  • Representatief
  • Het beheersen van de Nederlandse taal
  • Horeca ervaring

Wij bieden
Een afwisselende en verantwoordelijke Parttime functie binnen een ambitieus bedrijf en dynamische werkomgeving.
Wanneer je geïnteresseerd bent, stuur dan je curriculum vitae naar info@restaurantbleu.nl

Sous Chef (FT)

Als Sous Chef neem jij de verantwoordelijkheid voor alle werkzaamheden in de keuken, het zelfstandig prepareren van het eten en het bereiden van de gerechten. Dit pas jij toe met de juiste kennis, technieken en methodes. Daarnaast zit leiding geven in je bloed, ben je creatief, maak je de menukaarten, ben je operationeel verantwoordelijk en neem je je verantwoordelijkheid als de Chef afwezig is.

Gezocht profiel

  • MBO niveau 3: zelfstandig werkend kok (diploma vereist) 
  • Kennis van bedrijfsregels en richtlijnen, HACCP
  • Op de hoogte van verschillende kookstijlen, gerechten en bereidingswijzen
  • Productkennis
  • Overzicht houdend vermogen
  • Teamplayer
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Stressbestendig
  • Leergierig
  • Het beheersen van de Nederlandse taal
  • Geen 09.00 – 17.00 mentaliteit

Wij bieden
Een afwisselende en verantwoordelijke fulltime functie binnen een jonge en dynamische werkomgeving met doorgroeimogelijkheid.
Wanneer je geïnteresseerd bent, stuur dan je curriculum vitae naar info@restaurantbleu.nl

Chef de Partie (FT)

Als Chef de partie heb je een passie voor koken en een sterke drijfveer om je daarin te ontwikkelen. Onder leiding van de Chef-Kok ben je verantwoordelijk voor alle gerechten die uit de keuken komen.
Hierbij let je op de kwaliteit en versheid van de producten en is het belangrijk dat het eindproduct optimaal is in zowel smaak als in presentatie.

Gezocht profiel

  • MBO werk- en denkniveau
  • Kennis van bedrijfsregels en richtlijnen, HACCP
  • Op de hoogte van verschillende kookstijlen, gerechten en bereidingswijzen
  • Productkennis
  • Overzicht houdend vermogen
  • Teamplayer
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Stressbestendig
  • Leergierig
  • Het beheersen van de Nederlandse taal
  • Geen 09.00 – 17.00 mentaliteit

Wij bieden
Een afwisselende en verantwoordelijke fulltime functie binnen een jonge en dynamische werkomgeving met doorgroeimogelijkheid.
Wanneer je geïnteresseerd bent, stuur dan je curriculum vitae naar info@restaurantbleu.nl

Leerling kok

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Leerling Kok.

De belangrijkste taken en verantwoordelijkheden

  • Het plannen van de dagelijkse werkzaamheden door het vaststellen van de benodigde producten/grondstoffen aan de hand van de verwachte bezetting;
  • Het bereiden en doorgeven van gerechten;
  • Het bewaken van de kwaliteit van de gerechten door het controleren van de producten op versheid e.d;
  • Dit alles is natuurlijk onder begeleiding van een leermeerster.

Gezocht profiel

 

  • Onze voorkeur gaat uit naar een leerling kok niveau III of IV;
  • Je bent energiek en je weet van aanpakken;
  • Je karaktereigenschappen kun je omschrijven als: teamplayer, stressbestendig, creatief en flexibel
  • Je spreekt Nederlands
  • Je bent woonachtig in Hilversum of nabije omgeving.
  • Ben je geïnteresseerd in een leuke en uitdagende positie bij Restaurant Bleu laat dan je CV achter.

Wij bieden
Een afwisselende en verantwoordelijke functie binnen een ambitieus bedrijf en dynamische werkomgeving.
Wanneer je geïnteresseerd bent, stuur dan je curriculum vitae naar info@restaurantbleu.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wenst u op de hoogte te blijven van veranderingen bij restaurant Bleu, schrijf u dan nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

© All rights reserved Restaurant Bleu

Realisatie door Website Supplier