Menu Sluiten

Duurzaam & Milieubewust

Ons menu

Ook serveren wij een dagelijks wisselend vegetarisch menu

Chef's Menu

Laat u verrassen door een 3-,4- of 5 gangen tellend menu van onze Chef

Voorgerechten

CEVICHE VAN ZEEBAARS

Geserveerd met komkommer, mierikswortel en meluga kaviaa

€ 15,95

TARTAAR VAN HERT

Waarbij gepekelde eidooier, ingelegde groenten en schuim van piccalilly

€ 16,95

DICHTGESCHROIEDE TONIJN

Met sesam, la Ratte aardappelen, crème fraîche en yuzu parels

€ 15,95

HARING

Geserveerd met marbré van rode biet en geitenkaas en crumble van appel

€ 14,95

ZALM TANDOORI

Met crème van avocado en cocos en een crème van groene curry en brandy snaps

€ 14,95

Hoofdgerechten

RUNDER ENTRECÔTE

Geserveerd met gebakken kippenlevers, ui en een saus van madeira

€ 23,95

OP HET KARKAS GEBRADEN WILDE EEND

Geserveerd met rode kool, puree van gebakken aardappelen en een jus van eend

€ 26,95

WILDZWIJNFILET

Met kastanjes, paddestoelen, pommes dauphine en een jus van savora mosterd

€ 25,95

GEBAKKEN KABELJAUW

Met ravioli van mosselen en een saus van spinazie

€ 22,95

GEBAKKEN ZEEDUIVEL

Geserveerd op zwarte tagliatelle, gedroogde tomaat en een saus van Parmaham

€ 23,95

HUISGEMAAKTE FRIETEN

Met huisgemaakte piccalilly mayonaise

€ 3,95

Nagerechten

SELECTIE VAN EUROPESE KAASSOORTEN

Met compôte van peer en honing geserveerd met notenbrood

€ 12,50

CRÈME BRÛLÉE VAN WORTEL

Geserveerd met ijs van wortel

€ 9,95

TARTE TARTIN

Waarbij ijs van kaneel

€ 9,95

BREAD AND BUTTER PUDDING

Geserveerd met ijs van Baileys

$9

Met een passie voor eten

Wij heten u van harte welkom

© All rights reserved Restaurant Bleu

Realisatie door Website Supplier