Menu Sluiten

Duurzaam & Milieubewust

Ons menu

Ook serveren wij een dagelijks wisselend vegetarisch menu

Chef's Menu

Laat u verrassen door een 3-,4- of 5 gangen tellend menu van onze Chef

Voorgerechten

BAVAROIS VAN GEROOKTE PALING

Geserveerd met Hollandse garnalen en watercress

€ 14,95

GEBAKKEN COQUILLE

Waarbij brandade van zoete aardappel en kabeljauw en een saus van flespompoen

€ 15,95

TARTAAR VAN KALF

Geserveerd met kwartelei, Parmezaan en crème van tonijn

€ 15,95

BEEF TATAKI

Met mayonaise van wasabi, enoki en wakame

€ 14,95

Hoofdgerechten

BEEF WELLINGTON

Geserveerd met peulvruchten, sjalotte en een saus van rode wijn

€ 26,95

GEBAKKEN KALFSLEVER

Waarbij spek, ui, Granny Smith appel een een aardappelpuree

€ 22,95

OP DE HUID GEBAKKEN WILDE ZALM

Geserveerd met groene asperges, parel couscous en een Hollandaise van rode biet

€ 24,95

GEBAKKEN SKREI

Geserveerd in amandelkorst met daarbij een stamppot van postelein en mosterd beurre blanc

€ 22,95

HUISGEMAAKTE FRIETEN

Met huisgemaakte piccalilly mayonaise

€ 3,95

Nagerechten

SELECTIE VAN EUROPESE KAASSOORTEN

Met compôte van peer en honing geserveerd met notenbrood

€ 12,50

TAARTJE VAN APPEL EN KARAMEL

Geserveerd met witte chocolade en vanille

€ 9,95

CHURROS MET KANEEL

Waarbij ijs van mango en een pittige mango dip

€ 9,95

ETON MESS

Geserveerd met hangop en gekonfijte rabarber

€ 9,95

Met een passie voor eten

Wij heten u van harte welkom

© All rights reserved Restaurant Bleu

Realisatie door Website Supplier